Skicross

Skicross stammer fra de gamle konkurransene som var basert på "førstemann ned fra fjellet" - prinsippet. De moderne løypene i Skicross er spesielt designet for å teste løpernes skiferdigheter, og har forskjellige utfordringer i form av svinger, forskjellige hopp, flate seksjoner, traverser, "kuler og staup". Skicross krever uvanlig fysisk og psykisk styrke siden fire løpere kjører mot hverandre samtidig, og man må kjøre opptil fem runder á 60+ sekunder før vinneren er kåret.

• Familiesamling
    Familiesamling fre., 1. Des, 18:00

Vi prøver igjen i år som i fjor med en familiesamling i Støten. Fremad Hurdal og USK, samt gjestemedlemmer fra Rena Alpin Samlingen vil være første helgen i desember, se vedlegg.   Som dere ser i vedlegget, så er påmelding via USK sin side (som vi har brukt tidligere også). Romin

Kalender:
    Ullensaker Skiklubb - Alpint