Skicross

Skicross stammer fra de gamle konkurransene som var basert på "førstemann ned fra fjellet" - prinsippet. De moderne løypene i Skicross er spesielt designet for å teste løpernes skiferdigheter, og har forskjellige utfordringer i form av svinger, forskjellige hopp, flate seksjoner, traverser, "kuler og staup". Skicross krever uvanlig fysisk og psykisk styrke siden fire løpere kjører mot hverandre samtidig, og man må kjøre opptil fem runder á 60+ sekunder før vinneren er kåret.

• Hintertux 2018
    Hintertux 2018 fre., 28. Sep, 07:00

Vi har begynt å planlegge ny tur til Hintertux. De to siste år har klubben forhåndsbestilt flybilletter, dette har vi IKKE gjort i år da det var lav oppslutning rundt billettene i fjor. Anbefaler de som skal ned til Hintertux å skaffe seg flybilletter som gir en landing i Munchen rundt kl.1200

Kalender:
    Ullensaker Skiklubb - Alpint